< Tilbage

Flotte ord om Sweetnes27-09-2019 - 22:16

På Blue Hors hjemmeside

De flotte ord om Sweetnes på Blue Hors's hjemmeside,kan virkelig gøre en avler stolt.

4-årige Sweetness er efter Landini BRDH / BH St. Schufro

Ud af de I alt 40 4-års heste der er klar til  DRF Championatsfinale på Blue Hors i uge 41, ligger Sweetnes som nr. 18 med 8,50 point.

 

Lidt uddrag fra artiklen:

 

"St. Schufro selv, har i denne sæson gjort sig særdeles godt bemærket, med debut på den internationale scene og aldeles overbevisende sejre i både intermediaire l og Prix. St. Georges.

Hans afkom har været godt repræsenteret ved årets championater og kan se frem imod en lovende tid I sporten. Afkom kendetegnes især ved at have arvet faderens ekstraordinære bevægelsesmønstre."

 

"4-årige Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro/Tailormade Lancelot er ingen undtagelse. Som 3-års blev hun tildelt sølvmedalje ved eliteskuet, med bl.a. karakteren 9 i samtlige gangarter.
Hun har sammen med sin rytter Silje Bakken, vundet hele to af sommerens championats kvalifikationer. Først i Billund hvor equipagen red sig til en suveræn første plads. Dernæst ved Blue Hors´ dressurchampionat, tilbage i juni måned"

 

"Sweetness er i dag ejet af Christine Bock Paulsen, som har indledt et samarbejde med Bakken Dressage, hvor Silje Bakken står for uddannelse af hoppen. Silje fortæller om samarbejdet: ”det er en fantastisk chance for mig, at få lov at ride denne hest. Som rytter er det en unik mulighed at få lov til at beholde den samme hest så længe og være med hele vejen - jeg er meget beæret”. Planen er at Sweetness skal forblive ved Silje ud i fremtiden.

Silje fortæller at det bedste ved hoppen er hendes enorme ridelighed. ”Hun er den samme hver dag og gør altid sit bedste. Når hun er med i byen, er hun endnu bedre - jeg kan virkelig mærke at hun kan lide at vise sig frem”.

 

"Sølvmedaljehoppen er opdrættet af Lisbeth B. Andersen som fortæller, at hun lige fra føl af, var sikker på at Sweetness ville blive en fremragende ridehest ”hun har temperament og bevægelse helt i top”. Lisbeth forsøger at gentage succesen, da hun til næste sommer venter endnu et St. Schufro føl, på samme hoppe.

”det er fantastisk som avler, at sælge til folk der formår at udvikle hesten i en sådan retning. Det er alfa omega at hesten får den rette rytter og der må jeg sige at Silje har været et godt match. Jeg glæder mig til at se dem ved finalen på Blue Hors” slutter Lisbeth "

< Tilbage